avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara!Am nevoie de ajutor. In anul 1978 mi-am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara!Am nevoie de ajutor. In anul 1978 mi-am cumpărat ...

Bună seara!Am nevoie de ajutor.In anul 1978 mi-am cumpărat o garsoniera intr-un bloc proprietate personală cu patru nivele cu acoperiș tip terasă.In anul 1986 s-au construit un acoperiș cu tiglă, care între timp , acoperișul s-au depreciat.Acum asociația de locatari mai obliga sa platesc construirea noului acoperiș cu tablă care costa un miliard lei in total.Eu sunt de acord sa particip cu repararea acoperișului tip terasa învelit cu smoală SI carton ca atunci când am cumpărat garsoniera SI nu la un nou acoperiș cu tablă.Mentionez ca sunt o pensionară cu o pensie forte mică.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... Mokka R Mokka R Buna ziua, Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc (situat in afara zonei protejate) cu patru etaje, cu acoperis, in doua ape, format din sarpanta de beton si ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc Cristina_Silivestru Cristina_Silivestru Buna ziua, de curand mi-am luat un apartament la etajul 4 dintr-un bloc cu 4 etaje, cu acoperis facut de fostii proprietari. In primul an n-am avut nicio ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!- autorizatie schimbare tigla Mirela7701 Mirela7701 Vreau sa înlocuiesc țigla cu tabla. Se cere autorizație? Cât costă? (vezi toată discuția)