avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Cum pot anula o datorie la casa de pensii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Cum pot anula o datorie la casa de pensii din 2008? ...

Bună ziua! Cum pot anula o datorie la casa de pensii din 2008? Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa nu mai existe acea datorie ... trebuie deschis proces si invocata prescriptia.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se anuleaza, dar se poate cere, in anumite conditii, constatarea datoriei ca prescrisa. Nu doar de cand e conteaza insa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie card credit iulibm iulibm In Ianuarie 2008 am facut un card de credit de 16000 la BCR. Din Mai 2008 nu am mai platit nici o rata. Acum am fost contactat de o firma de recuperare creante ... (vezi toată discuția)
Prescripția unei datori Simona Ciocan Simona Ciocan Am luat in 2008 diferite electrocasnice de la cetelem inf, am rămas restanta in 2009 cu suma de 1500 ron. Nu am primit nimic până astăzi ( 16.08.2018)cand ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu FlorianRotaru FlorianRotaru Buna ziua, In perioada 2007 si inceputul anului 2008 am fost platit de firma la care lucram si prin intermediul unui contract inregistrat la fisc (era vorba ... (vezi toată discuția)