avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Ma puteti ajuta cu un cod cor pentru un post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Ma puteti ajuta cu un cod cor pentru un post de hostess ...

Buna ziua
Ma puteti ajuta cu un cod cor pentru un post de hostess ( persoana angajata la intrarea in restaurant pentru a prelua clientii si ai aseza la masa) .
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 15 Octombrie 2024
343401 - Sef de sala restaurant .. insa este cam greu de gasit ceea ce doriti dvs sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrare cod cor asistent manager LarisaIordache LarisaIordache Bună ziua! Îmi cer scuze pentru lipsa de cunoștințe în domeniu. Am nevoie de ajutor de la cineva care știe despre ce este vorba. Urmează să mă angajez ... (vezi toată discuția)
Fisa post sef sectie croitorie androneoana androneoana Am nevoie de o fisa post pentru sef sectie croitorie,. In COR am gasit doar sef atelier sau sef sectie...Nu este specificat ptr. ce sectie sau atelier ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept florin_87 florin_87 Buna ziua. Sunt un angajat al unui restaurant din bucuresti in functia de barman. Nu prea stiu cum sa incep sau ce sa povestesc pentru ca ar fi foarte ... (vezi toată discuția)