avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost suspect, acum inculpat în doua fapte de furt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost suspect, acum inculpat în doua fapte de furt calificat ...

Va salut cu respect. Am și eu o întrebare. Am fost suspect,acum sunt inculpat în doua fapte de furt calificat iar probele domnilor de la poliție cu care s-au instrumentat dosarul și a ajuns sa se judece sunt următoarele. La o faptă sunt niste camere de pe stradă care mă surprind când trec prin zonă și declarațiile oamenilor care spun că mă recunosc de pe acele camere de supraveghere. La a doua,proba este litera A de pe talpa unor adidași care susțin dânșii că acea literă de pe adidași mei,mai exact urma de la adidași a fost găsită pe pervazul victimei. Pentru acel A din talpă. Se poate așa, acestea sunt probe? Adică sunt solide?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:52, 15 Octombrie 2024
Daca aveți avocat ales va face aparari.
Rolul avocatului este sa stârnească dubiul judecătorului.

Daca nu aveți avocat plătit o sa decidă judecatorii în funcție de apărare și de probe.

București 2024
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! am ... Ionut61 Ionut61 Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! Am fost condus la inml mi s a luat probe de sange si urina a venit rezultatul la fel pozitiv, ... (vezi toată discuția)
Interceptarea apararii de catre procuror ciurli_si_burli ciurli_si_burli Titlul este putin ambiguu. Imi puteti spune care este legislatia/reglementarea cu privire la faptul ca procurorul nu are voie sa citeasca apararea pe care si-o ... (vezi toată discuția)
Suspectul/inculpatul poate să dea declarații fără să răspundă la interogatoriu? Zebedeu Zebedeu Suspectul/inculpatul poate să dea o declarație referitoare la timpul în care s-a săvârșit fapta prevăzută de legea penală care i-a fost comunicată, ... (vezi toată discuția)