avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... declaratii fiscale SRL fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

declaratii fiscale SRL fara activitate

In situatia in care societatea nu a avut activitate de la infiintare (iunie 2006), ce declaratii fiscale trebuie depuse? Mentionez ca nu exista angajati si nici inregistrari contabile.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 14:41, 31 Decembrie 2006
se depun toate declaratiile luna de luna sau cel mult la 3 luni. nu te absolva nimeni de amenda daca nu cumva ai suspendat activitatea(legal).
declaratiile se depun lunar si se completeaza cu 0(zero). Contabilil meu zice ca se depun declaratii chiar daca ai suspendat activitatea.

declaratiile se depun lunar si se completeaza cu 0(zero). Contabilil meu zice ca se depun declaratii chiar daca ai suspendat activitatea.

exact. plus la sfarsitul anului se depunde o declaratie pe proprie raspundere cum ca nu ai avut activitate in anul incheiat
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2006
MirelaNiculai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori o lamurire webber webber Am o firma noua.un srl.infiintata la sfarsitul lunii ianuarie 2010.nu am avut inca nici o activitate.sint administratorul firmei.fara asociati.si angajati.cind ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de avertizare mariusrizea mariusrizea Buna ziua. Va rog a ma ajuta cu o rezolvare in cazul mai jos precizat. In 11.2007 am infiintat un SRL care nici pana in prezent nu a avut activitate. ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale firma fara activitate all3xgod all3xgod Buna ziua. am o firma care inca de la infiintare nu a avut activitate nici macar o zi. Pana recent am depus, pe zero, declaratiile 100, 300, si cea pe propria ... (vezi toată discuția)