avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este posibil sa ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este posibil sa ai doua sau mai multe contracte cu 8 ore ?

Daca da va rog sa imi si spuneti unde este reglementat.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:19, 13 Martie 2025
Adeverinta de stagiu o luati de la casa de pensii ..nu apare data de inceput si data de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana are voie sa lucreze la o alta societate ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua. O persoana are voie sa lucreze la o alta societate in timpul somajului tehnic.Daca da, cate ore? Multumesc (vezi toată discuția)
Dacă am contract individual de muncă full time (40 de ore pe ... Gaby131 Gaby131 Dacă am contract individual de muncă full time (40 de ore pe săptămână) la o companie din România (un SA), am dreptul să mai am un alt contract de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am voie sa angajez la norma intreaga o persoana care ... cesamaizic cesamaizic Buna ziua, Am voie sa angajez la norma intreaga o persoana care deja are un loc de munca part time (6 ore/zi, 5 zile/saptamana)? (vezi toată discuția)