Buna ziua,am primit astăzi o notificare de la executorii ANAF,pe adresa mea unde este înregistrată o firma cu datorii,fara că eu sa știu până azi.As dori sa contactez administratorul firmei care și-a permis să fraudeze actele firmei lui,trecând sediul social al firmei la adresa mea.Cum as putea proceda?Am sunat că ANAF și mi s-a spus sa sun la Registrul Comerțului,dar acolo am fost sfătuită să mă adresez instanței.Noi suntem o familie de pensionari care nu am avut treabă cu instanta,așa că aș dori că acesta sa fie ultimul lucru la care sa apelez.Cum as putea sa dau de acel escroc?Nu cunosc decât numele firmei.
Dacă nu vreți sa va complicati puteti sa nu faceți nimic pt ca nu apartamentul dvs răspunde pt eventualele datorii la buget sau pt eventualele fapte penale ci persoana juridica respectiva prin reprezentanții sai legali.Daca vreți puteți face o sesizate/plângere la politie prin care indicați numele firmei,prezentati situația și cereți sa fie luate masuri legale.Conteaza mai puțin dacă vor fi luate masuri sau nu pt liniștea dvs aveți dovada ca ați făcut un demers.Sa cereți dvs date la ONRC ,sa faceți pe Sherlock Holmes încercând sa contactați administratorul e pierdere de timp.Stati liniștit chiar dacă apare ca sediu social,punct de lucru,e o eroare sau un fals nu dvs răspundeți..
Executare silita
ionelitaroby
Buna ziua in urma cu un an am detinut o firma pe care am aplicat un proiect ue dupa semnarea contractul cu proiectul ue fara sa fie inca finantata am cesionato ... (vezi toată discuția)