avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Notificare de la executorii ANAF pentru o firma cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Notificare de la executorii ANAF pentru o firma cu datorii

Buna ziua,am primit astăzi o notificare de la executorii ANAF,pe adresa mea unde este înregistrată o firma cu datorii,fara că eu sa știu până azi.As dori sa contactez administratorul firmei care și-a permis să fraudeze actele firmei lui,trecând sediul social al firmei la adresa mea.Cum as putea proceda?Am sunat că ANAF și mi s-a spus sa sun la Registrul Comerțului,dar acolo am fost sfătuită să mă adresez instanței.Noi suntem o familie de pensionari care nu am avut treabă cu instanta,așa că aș dori că acesta sa fie ultimul lucru la care sa apelez.Cum as putea sa dau de acel escroc?Nu cunosc decât numele firmei.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:18, 16 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu vreți sa va complicati puteti sa nu faceți nimic pt ca nu apartamentul dvs răspunde pt eventualele datorii la buget sau pt eventualele fapte penale ci persoana juridica respectiva prin reprezentanții sai legali.Daca vreți puteți face o sesizate/plângere la politie prin care indicați numele firmei,prezentati situația și cereți sa fie luate masuri legale.Conteaza mai puțin dacă vor fi luate masuri sau nu pt liniștea dvs aveți dovada ca ați făcut un demers.Sa cereți dvs date la ONRC ,sa faceți pe Sherlock Holmes încercând sa contactați administratorul e pierdere de timp.Stati liniștit chiar dacă apare ca sediu social,punct de lucru,e o eroare sau un fals nu dvs răspundeți..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ionelitaroby ionelitaroby Buna ziua in urma cu un an am detinut o firma pe care am aplicat un proiect ue dupa semnarea contractul cu proiectul ue fara sa fie inca finantata am cesionato ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu sc - contract de comodat expirat badiu_aura badiu_aura Buna ziua, As dori sa stiu cum pot determina administratorul unei firme sa-si schimbe sediul social dintr-un apartament al meu. Acest contract de comodat a ... (vezi toată discuția)
Transfer firma dintr-un judet in altul danielacristea49 danielacristea49 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt documentele care trebuie depuse (si unde) in cazul transferurului unei firme dintr-un judet in altul. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)