avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut un termen la recursul facut de mine si nu m-am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut un termen la recursul facut de mine si nu m-am prezentat ...

Am avut un termen la recursul facut de mine si nu m-am prezentat si nici nu am cerut judecarea in lipsa. Recursul v-a fi respins? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:02, 18 Octombrie 2024
Da, va fi suspendat. Trebuia să cereți în scris judecarea în lipsă.
Nu va fi suspendat dacă cealaltă parte a solicit judecarea în lipsa.Daca nu a cerut și dvs nu ați cerut atunci se va suspenda și o sa puteți formula cerere de repunere pe rol.
Eu nu m-am prezentat la termenul recursului facut de mine si nu am cerut judecarea in lipsa, dar partea adversa s-a prezentat .Vreau sa stiu daca recursul meu v-a fi respins. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
Mika T, utilizator
Cealalta parte s-a prezentat la termen.Eu vreau sa stiu daca recursul meu v-a fi respins pe motiv ca nu m-am prezentat .

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu va fi suspendat dacă cealaltă parte a solicit judecarea în lipsa.Daca nu a cerut și dvs nu ați cerut atunci se va suspenda și o sa puteți formula cerere de repunere pe rol.

Nu se respinge pt acest motiv,,prezenta nu este obligatorie.zDaca se va respinge o sa fie din alte motive..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea cauzei. irevocabila ? gyandy gyandy Buna ziua.La hotararea data de instanta de recurs,recurs formulat dupa fond,eu am facut contestatie in anulare.Am depus motivele si am achitat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Recurs pt investire bo suspendat Nafets Nafets Pentru un BO investit cu formula executorie s-a facut recurs. La tribunal s-a suspendat judecata recursului in baza art 242 pct 2 c.pr.c. Asta ce inseamna? Ca ... (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)