avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă în prim termen de judecata am pierdut și nu am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă în prim termen de judecata am pierdut și nu am primit ...

Dacă în prim termen de judecata am pierdut și nu am primit hotărârea în 30 zile mai pot face apel când primesc hotărârea.... Pe internet scrie ca 30 zile din momentul comunicări.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:00, 18 Octombrie 2024
Termenul curge de la data comunicării prin posta la domiciliul dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen apel la o hotarare judecatoreasca Tabulac Razvan Tabulac Razvan Buna ziua, Am contestat la Judecatorie o amenda, a avut loc ultimul termen de judecata si a fost publicata pe internet hotararea pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am divortat si am primit comunicarea pe portal unde ... DianaMaria2 DianaMaria2 Buna ziua! Am divortat si am primit comunicarea pe portal unde scrie ca am la dispozitie 30 de zile pt apel de la comunicare. Avocatul imi spune ca de fapt ... (vezi toată discuția)