avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Fac și eu o întrebare .Soțul meu este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Fac și eu o întrebare .Soțul meu este in penitenciar ...

Buna ziua ! Fac și eu o întrebare .Soțul meu este in penitenciar de 5 ani are o pedeapsa de 6 ani și 4 luni , pana acum lau amânat de 3 ori , este posibil să facă toată pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: iliescugabriela112@gmail.com , utilizator 13:15, 23 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata-ralu lung.raluca lung.raluca Buna ziua am si eu o intrebare: sotul este detinut in penitenticiarul Gherla (regim semideschis) de aderare la grup infractional si pedeapsa este de la 5 la ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata kyliejenner kyliejenner Buna ziua ! Am nevoie de o lamurire de la dvs. Daca cineva a fost condamnat la doi ani , a executat 5 luni in prevenitv , cat ramane din pedeapsa totala si ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)