avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie sa stiu exact ce inseamna contopirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie sa stiu exact ce inseamna contopirea pedepselor. Soțul ...

Am nevoie sa stiu exact ce inseamna contopirea pedepselor. Soțul meu are o pedeapsa de 2,8luni si alta pedeapsa de 8 luni cazuri diferite. El a facut 1an si 3 luni si vreau sa stiu daca face contopire cat are sanse sa i se scada din peseapsa?

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse letty_2009 letty_2009 buna ziua. poate cineva sa ma lamureasca si pe mine intr-un caz concret de contopire pedepse? 10 oct 2004-talharie pedeapsa definitiva 7 ani-executat 5 ani si ... (vezi toată discuția)