avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA. As vrea sa stiu unde este arhiva fostei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA. As vrea sa stiu unde este arhiva fostei FABRICI DE ...

BUNA ZIUA. As vrea sa stiu unde este arhiva fostei FABRICI DE INCALTAMINTE ANTILOPA . Am lucrat acolo in anii 1976-1980 si imi trebuie cartea de munca.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 23 Octombrie 2024
ANTILOPA SA
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...cartea de munca a ramas la fabrica de incaltaminte ... gabri1971 gabri1971 Buna ziua...cartea de munca a ramas la fabrica de incaltaminte din cluj unde am lucrat pentru 1 luna in 2002..am plecat in strainatate si din 2002 traiesc in ... (vezi toată discuția)
Arhiva mobins sa bucuresti neaguvasile neaguvasile Poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna cum pot intra in posesia unei deverinte de la loul de munca de la fosta fabrica de mobila din Bucuresti,sector 6, pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare date angajare netrecuta in carnetul de munca - perioada lucrata in 1976. funda ioana funda ioana In 1976 am lucrat timp de 8 luni la Fabrica de incaltaminte Antilopa Bucuresti. Unde trebuie sa merg sa obtin o copie dupa decizia de incetare a contractului ... (vezi toată discuția)