avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragerea Plângerii Penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragerea Plângerii Penale

Bună seara! Deranjez din păcate cu o întrebare… Am lovit pe cineva în față iar acea persoană a depus o plângere penală pe numele meu. Ca să își retragă plângerea a venit cu ceva cerințe pe care încerc să le îndeplinesc. Eu în clipa de față am un dosar penal pentru delapidare și sunt condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare și trebuie să fac 60 de zile în folosul comunității. Țin să precizez ca atât eu cat și cel pe care l am lovit eram în timpul programului de lucru. Îmi puteți spune vă rog ce se va întâmpla după ce el își va retrage plângerea? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Anton Alin, utilizator

Alte discuții în legătură

Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)
Delapidare 45000 ron ContSters89357 ContSters89357 Buna ziua, am si eu o problema serioasa....am sustras de la firma la care lucrez ca lucrator comercial suma de 45000 ron prinntr-un program care imi permitea ... (vezi toată discuția)
Am agresat-o pe fosta iubita ... ce pot sa patesc? ionut28 ionut28 Am fost intr-o seara la domiciuliul fostei mele iubite si am agresat-o verbal(niste zbieraturi de am trezit vecinii) cat si fizic (o mana ferma in gat si cam ... (vezi toată discuția)