avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua!de vreo 15 ani am un card de cumparaturi de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua!de vreo 15 ani am un card de cumparaturi de la cetelem ...

Buna ziua!de vreo 15 ani am un card de cumparaturi de la cetelem pe care folosesc si platesc ratele care imi cerea banca in fiecare luna iar acum banca cetelem vrea sa ma oblige sa platesc in maximum 2 saptamini toata suma restanta altfel ma da in judecata!este legal acest lucru daca platesc rata in fiecare luna la timp?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:02, 24 Octombrie 2024
IFN-ul CETELEM a plecat di România de câțiva ani.
N-ați știut acest lucru nici până în prezent`?

Aveți mult de plătit`? Plătiți tot și scăpați-vă de cetelem, că este plecat din țara noastră.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Depinde ce contract aveți.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme banci ,card lorenzo29 lorenzo29 buna ziua,in urma cu cativa ani mama mea a facut cumparaturi in rate de la un magazin,dupa ceva timp a mai primit un card,a platit toate ratele,a retras si o ... (vezi toată discuția)
Restante la carduri societati nebancare cosolica cosolica Buna ziua!Am o restanta la un card Cetelem care nu cred ca o mai pot plati , deoarece plec in Canada si nu mai am nici o posibilitate de plata acuma.In tara ... (vezi toată discuția)
La ce sa ma astept si cum sa procedez in cazul de fata?!- datorii la banci Andystp Andystp Buna Seara, Situatia mea este una destul de complicata incat nici nu stium cum sa o descriu pentru a fi inteleasa. Eu am fost crescut de bunici. Bunicul ... (vezi toată discuția)