avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum se poate anula o amenda, in cazul unei persoane ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum se poate anula o amenda, in cazul unei persoane decedate ...

Cum se poate anula o amenda, in cazul unei persoane decedate in 2024 care a dus la fiare vechi o dacie 1310 radiata in 2013 si care a primit in 2024 o amenda de la ANAF pentru acea masina?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:04, 24 Octombrie 2024
pt ca sa ii dea anaf amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta, amenda rovinieta, proces pierdut CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, in urma cu 4 ani am vandut o masina pentru recarosare. Am facut contract vanzare/cumparare cu cumparatorul, am radiat-o de la finante si am facut ... (vezi toată discuția)
Radiere Ana Nichita Ana Nichita Buna ziua! Concubinul mamei avea pe numele sau 2 masini, insa pe una dintre ele, un automobil, l-a vandut la fiare vechi, iar persoana care a luat masina nu ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta. noul proprietar decedat si totusi eu platesc taxele la primarie Miclauscatalin Miclauscatalin Buna ziua. Am o problema. Tatal meu (defunct) a vandut masina dacia 1310 in anul 2006 daca nu ma insel unei persoane care e decedata si ea acum. Problema e ca ... (vezi toată discuția)