avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un exemplu : un transportator face o sesizare ca i s-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un exemplu : un transportator face o sesizare ca i s-a cerut ...

Un exemplu : un transportator face o sesizare ca i s-a cerut mită sa treacă vama, dar nu se declară avertizor de integritate și nici nu prezintă dovezi, este considerat avertizor in interes public?
Aceasta situatie se încadrează la obligația precizată în legea avertizorilor, de a fi obținut aceste informatii in context profesional?
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
Adelia86, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine dispune cercetarea disciplinara in cazul in care ... KlausTudor KlausTudor Buna ziua, Cine dispune cercetarea disciplinara in cazul in care avem un avertizor in interes public, in conditiile in care legea spune clar ca verificarea, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie functionar public - telefon terminus1 terminus1 Buna ziua, Am sunat la relatii cu clientii la Casa de Asigurari de Sanatate, am fost redirectionat la departamentul abilitat unde am dat peste o doamna ... (vezi toată discuția)
În urmă cu câțiva ani am dat declarație într-un dosar penal, iar acum sunt citat ca martor. de ce trebuie să mă prezint iar? walter22 walter22 Buna ziua! acum cativa ani, m-am dus la un cabinet medical sa-mi fac fisa medicala pentru permisul auto. Acolo la acel cabinet se faceau niste \"magarii\" iar ... (vezi toată discuția)