avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am și eu o întrebare după cât timp se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am și eu o întrebare după cât timp se prescrie ...

Buna ziua am și eu o întrebare după cât timp se prescrie un mandat un germania ? Am fost condamnata 10 luni in lipsa și acum vreau să mă duc în germania la munca mai pot intra sau mă arestează ? Fapta este din 2014 va rog frumos sa îmi spuneți ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: Manuela1994 , utilizator 22:34, 24 Octombrie 2024
Trebuie sa vorbiți cu un avocat german.
Se aplica legea germană.

București 2024
Dar dacă am bebeluș de 4 luni Romania mă poate preda?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie sa vorbiți cu un avocat german.
Se aplica legea germană.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare bleanda01 bleanda01 Buna ziua, doresc sa primesc informatii despre o problema mai delicata.Cu greu m-am mobilizat sa contactez pe cineva in legatura cu situatia mea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Am furat haine din spania în anul 2013, am avut un proces dar ... Gheorghe titeica Gheorghe titeica Am furat haine dintre un magazin din Spania în anul 2013,am avut un proces dar nu știu ce s a intamplat,am plecat de pe teritoriul Spaniei, înainte de a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal trafic de persoane AlecFlorian AlecFlorian Buna ziua.Am nevoie de ajutor,am vorbit deja cu 4 avocati si nu reusesc sa obtin un raspuns sincer de la nimeni.Va explic problema mea,si va rog daca cinva ... (vezi toată discuția)