In data de 26.01.2007 am fost obligata printr-o sentinta penala la plata sumei de 20.000 lei , daune morale, instanta a considerat ca sunt vinovata pt instigare la lovire si alte violente, insa eu nu am avut nici o legatura cu acest lucru. Nu am achitat aceasta suma considerandu-ma nevinovata in primul rand iar suma este ff mare. S-a deschis un dosar de executare pe numele meu insa nu au avut ce sa execute. Din ianuarie 2007 si pana acum vreo 8 luni am tot primit somatii de plata, notificari etc. Intrebarea mea este daca timp de 6 luni nu s-a mai facut nici un act de executare as putea sa introduc o contestatie la executare prin care sa cer sa se constate perimarea? Creditorul mai poate sa mai deschida acum un alt dosar de executare daca se constata perimarea?:((
Va rog sa ma indrumati pt a iesi din aceasta bula de sapun.
In ce data a ramas DEFINITIVA hotararea pronuntata in dos. penal? Data exacta: zi, luna, an!
Cand a fost constituit dosarul de executare?
Ce acte de executare ti-a comunicat pana acum executorul judecatoresc?
Hotararea a ramas definitiva in 26.01.2007, data exacta a constituirii dosarului de executare nu o mai stiu:(, iar executorul mi-a trimis diferite somatii sa-mi achit datoria, intrucat el nu a avut ce sa execute. Sper sa va formati o parere din datele acestea.
Din ce ziceti chiar daca a survenit perimarea dreptul de a cere executarea silita inca exista.
Daca cumva s-a perimat executarea silita si a intervenit prescriptia executarii silite aveti cai legale de a rezolva problema.Dar, in prezent nu poate fi vorba de asa ceva.
Perimare
lucinda2010
Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)