avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am primit acasa o înștiințare de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am primit acasa o înștiințare de la tribunal intitulata ...

Buna ziua. Am primit acasa o înștiințare de la tribunal intitulata " cerere de valoare redusa" pentru o factura din 2018 (ultima) la Orange. Am vazut atasat un aviz ( probabil o înștiințare) nelivrata in 2022 de care eu habar nu aveam, locuind in străinătate. In tribunal a ajuns prima data in 08.2024. Ce ar trebui sa fac? Au dreptul sa ma dea in judecata după atâția ani sau se prescrie? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:04, 26 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa invocati prescriptia,se formuleaza o intampinare în care se răspunde la pretențiile respective,actele se analizează de un av pt a vedea exact situația.. etcetc.Daca suma e mai mare discutați xu un av dacă e mai mica măcar intampinarea sa va fie făcută cum trebuie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua in 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ... Lica L Lica L Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare I-am sunat și i-am întrebat care este motivul ... (vezi toată discuția)
Salutare la cât timp,se pune poprire pe cont la o hotărâre ... cns777 cns777 Salutare la cât timp,se pune poprire pe,cont la o hotărâre judecătorească? Eu am primit o,hotărâre ( am vazut-o pe,site ) nu e definitiva am drept de ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila neplatita Delia17 Delia17 Buna, Am facut un contract cu Orange in urma cu aprox. 8 ani. Am luat si un telefon gratuit pentru ca am incheiat contract cu ei. Am facut acest contract ... (vezi toată discuția)