avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eu am lucrat într-un magazin si am baut 2 monster ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eu am lucrat într-un magazin si am baut 2 monster fara sa platesc ...

Eu am lucrat întrun magazin si am baut 2 monster fara sa platesc ce se întampla ? Am vrut sa le platesc dar între timp am uitat de ele .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:55, 26 Octombrie 2024
Daca acum v-ati amintit, platiti acum si este posibil sa gasiti intelegere la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont banca Razvantimisoara Razvantimisoara Buna ziua Am intampinat ieri o problema legata de blocarea cardului in urma unei sesizari facuta de alta persoana, am fost la cumparaturi iar cardul a ramas ... (vezi toată discuția)
Disperare.... bllumin bllumin in urma cu 1 an am facut greseala vietii mele pe care o regret si ...nu stiu cum e mai bine sa procedez. intr o furie oarba ,dupa o bauta maxima,am acuzat 2 ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept! cum trebuie să procedez ca să-mi dovedesc nevinovăția? rinrobert rinrobert Buna ziua! Multumesc ca existati. Povestea pe scurt. Am lucrat la un magazin de vopsele auto timp de 2 ani si jumatate (aproximativ) vinerea aceasta am fost ... (vezi toată discuția)