avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat durează un caz anrp să fie soluționat De avocat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat durează un caz anrp să fie soluționat De avocat?

Cat durează un caz anrp să fie soluționat
De avocat?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:10, 27 Octombrie 2024
Trebuie analizata situația dvs împreună cu un av,trebuie văzut în ce stadiu este dosarul dvs etc.Asa cum v am scris și în cealaltă postare exista soluții pt problema dvs . Contactați un av în privat pt a lamuri situația cu care va confruntati..Dacă e vorba de un proces o anumita durata,dacă dosarul e încă la anrp slta durata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pe scurt, vreau sa stiu daca pot schimba avocatul ... Stefan Andone Stefan Andone Buna ziua. Pe scurt, vreau sa stiu daca pot schimba avocatul intr-un proces pentru un teren mostenire, cu 9 persoane mostenitoare implicate. Detalii: Avocatul ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp goldstar9 goldstar9 Ce este un dosar ANRP si ce sunt ,,punctele ANRP\'\'. Pe baza dosarului ANRP se poate da statul in tribunal pentru retrocedarea unui imobil?Se mai poate face ... (vezi toată discuția)
Preț prea mare cerut de către avocat? bun găsit tuturor. am un mare dubiu și cer opinia unui avocat. ... nicola123 nicola123 Bun găsit tuturor. Am un mare dubiu și cer opinia unui avocat. Am cerut avocatului meu să facă o scrisoare privată în care să spună că eu sunt de ... (vezi toată discuția)