Bun găsit tuturor.
Am un mare dubiu și cer opinia unui avocat.
Am cerut avocatului meu să facă o scrisoare privată în care să spună că eu sunt de acord ca fiul meu ( minor) va trebui să locuiască la mama lui și automat va trebui să urmeze cursurile în acea țară.
Menționez faptul că inainte de asta, a fost un proces în urma căruia eu, tatăl copilului, am obținut custodia totală.
De comun acord cu mama acestuia, după o perioadă petrecută alături de mine, am hotărât pentru binele copilului că este mai bine să fie la ea.
Problema mea este că avocatul mi-a cerut pentru acea scrisoare circa 1.300€ sau să-i dau " la negru" 900€.
E o sumă onestă sau nu?
Probabil realizați venituri cu mult peste medie,ați angajat un av ,, de fite",pt imagine, pentru a va lupta cu cealaltă parte care are av mai cu ștaif etc.Asa cum exista av pt persoane cu venituri reduse sau medii exista și av pt persoane cu venituri mai mari și deci onorarii pe măsură.O notificare poate costa câteva sute de lei dar și câteva sute de euro după cum se vede.Daca va cere 1300 de E pt o notificare/adresa nici nu vreau sa ma gândesc cât v a cerut pt proces.Nu exista onorarii oneste asa cum teoretic fiecare av are libertatea sa își evalueze munca cum dorește și dvs aveți posibilitatea de a accepta sau nu și de a alege un posibil onorariu de 10 ori mai mic..