avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Disputa domeniu .ro - NAV Communications
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Disputa domeniu .ro - NAV Communications

Buna ziua, la data de 15 noiembrie 2021 am achizitionat un domeniu de la NAV Communications.

Am prelungit domeniul în momentul în care se afla în posesia mea (până la 17/11/2024) și am procedat la fel pentru un alt domeniu. Al doilea domeniu este încă în posesia mea, însă primul a fost fără înștiințare preluat de către NAV Communications, iar acum nu mai este in posesia mea si nu am acces pentru a-l reînnoi.

Am încercat să îi contactez de mai multe ori, însă nu sunt dispuși să transfere domeniul în contul meu pentru a putea fi reînnoit. Siungura optiune pe care au oferit-o este sa imi returneze banii achitati pentru prima prelungire.

Pot oferi toate dovezile necesare, inclusiv acordul prin e-mail și dovezile de plată pentru facturile de la NAV Communications.

Ce pot face in aceasta situatie si cum pot readuce domeniul in posesia mea? Va multumesc frumos pentru ajutor.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Hatless, utilizator
Vorbiti cu un avocat fie sa negociati, fie sa actionati in justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

consultanta in domeniul "probleme cu bancile" alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna dimineata, va rog, am nevoie de sfatul unui avocat, dupa cum am spus, banca este dispusa sa-mi faca o oferta, insa nu ma ajuta prea mult cu ceea ce mi-a ... (vezi toată discuția)
Proces clauze abuzive câștigat, care este următorul pas seby14 seby14 Bună ziua Am avut un proces cu o banca pe clauze abuzive. După cca 3 ani, trecând pe rand pe la Tribunal, Judecătorie și în final la Curtea de apel, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut contract cu vodafone (fix+tv). pe 30 noiembrie ... Utilizatir_MP Utilizatir_MP Buna ziua, Am avut contract cu Vodafone (fix+tv). Pe 30 noiembrie 2023, am primit o înștiințare ca măresc tarifele, si daca nu sunt de acord pot rezilia ... (vezi toată discuția)