avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Consultanta in domeniul "probleme cu bancile"
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Consultanta in domeniul "probleme cu bancile"

Buna dimineata, va rog, am nevoie de sfatul unui avocat, dupa cum am spus, banca este dispusa sa-mi faca o oferta, insa nu ma ajuta prea mult cu ceea ce mi-a oferit.
Mai exact, nu ma ajuta deloc, ba mai mult ma indatoreaza. Eu am in prezent o rata de 700 euro la un credit de 74900, cu dobanda 10,10%. Banca imi ofera o dobanda de 9,5% si prelungirea creditului pana la 120 luni, ramanand cu o rata de 635 euro.
As dori o consultatie a unui avocat pe acest domeniu, o intalnire cu acesta daca este posibil, inaintea semnarii actelor cu banca.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 11:53, 5 Februarie 2010
Buna dimineata,
Va rog frumos sa nu mai scrieti acelasi mesaj de doua ori, exista riscul sa fie sters, conform Regulamentului de postare.

In catalogul consultantilor puteti gasi specialisti care va pot indruma concret in problema dvs.Aveti posibilitatea sa vedeti si specializarea fiecarui consultant, zona in care acesta profeseaza, datele de contact etc.

Dvs. faceti alegerea, nu invers.:):):)

Bafta!
Buna ziua, imi cer scuze, nu stiu ce s-a intamplat, eu nu l-am mai postat si a 2 -a oara. Nu stiu cum s-a intamplat.
Am contactat un consultant, dar am primit mail eroare
Asa ca am trimis acest mesaj unic, dealtfel. Repet nu stiu cum a intrat si la rubrica Consultanta in domeniul "probleme cu bancile".
Sunt un abonat mai nou si nu prea stiu toate regulamentele si modurile de abordare.
Imi cer scuze inca o data.
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, am nevoie de un avocat care sa ma ajute intr-o problema cu [i]o banca[/i] , in privinta unui credit imobiliar. Sunt la zi cu toate ratele, ... (vezi toată discuția)
Caut avocat georgemiscalencu georgemiscalencu Salutare, Nu stiu daca este cel mai potrivit loc pentru asta si imi cer scuze daca nu este, dar imi poate recomanda cineva un avocat cu experienta in acest ... (vezi toată discuția)
apartament in rate spania, renuntare la rate, poprire salariu buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia ... Sorina Florina Sorina Florina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia urmatoare. Sotul meu lucreaza in Spania de 2 ani. A mai lucrat 7 ani inainte de 2008. Intre ... (vezi toată discuția)