avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua , în trecut cineva a tocmit niște acte cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua , în trecut cineva a tocmit niște acte cu modificarea ...

Bună ziua , în trecut cineva a tocmit niște acte cu modificarea adresei mele după buletin semnând în locul meu și totodată a ridicat de la E mag sau i-a u fost livrate bunuri și bani în valoare de 4000 Ron ulterior am fost dat în judecată cu executare de bunuri , am fost la secția de poliție am declarat ca nu eu am făcut acel împrumut , ca nu am locuit niciodată la acea adresă unde s-au livrat bunurile ca nu este scrisul meu și nici semnătura , din 2022 tot mă rog de poliție să facă ceva în sensul acesta doresc să merg mai departe dar nu știu cum ? Întrebarea mea este. Mă pot duce la judecătorie să cer asta ? Între timp mi s-a pus și proprire pe card , astăzi am fost la secție și ca de obicei nimeni nu știe cui sau cum sau unde a fost repartizat dosarul ! Mulțumesc !
Nu ati facut contestatie la titlu de la poprire?
Va inteleg cu plangerea penala, insa se putea rezolva in civil. Din pacate, nu stiu daca mai sunteti in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alundra Alundra Va scriu, in speranta ça voi primi un raspuns destul de rapid. In 2006 am facut un card de credit la Bancpost, valoarea acestuia fiind de 4000 Ron. Acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)