avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua Apelez la un executor judecatoresc pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua Apelez la un executor judecatoresc pentru recuperarea ...

Bună ziua
Apelez la un executor judecatoresc pentru recuperarea unor cheltuieli de judecata
Onorariu executorului este de 200 lei. Persoana de la care trebuie recuperata cheltuiala de judecata este obligata în acest caz sa mi restituie și cei 200 lei onorariul executorului? Va multumesc anticipat!
Bună ziua,

În mod cert, răspunsul este da. Onorariul executorului judecătoresc și taxa de timbru pentru titlurile executorii care urmează a fi puse în executare, sunt considerate cheltuieli de executare și sunt 100% recuperabile.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxelor judiciare din contul avocatului lorexx lorexx Buna ziua. drept urmare a castigarii unor dosare, avocatul, ca reprezentant al societatii noastre, a incasat cheltuielile de judecata. Fireste, acestea i-au ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri din executare silită vicamircea vicamircea În data de 03.06, secţia I-A civilă a Tribunalului Timiş a întocmit minuta Deciziei nr.580/A/03.06.2015 pronunţată în dosarul nr.19369/325/2014. Pe ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)