avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, peste 5 zile am înfățișare într-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, peste 5 zile am înfățișare într-un proces de ...

Bună ziua, peste 5 zile am înfățișare într-un proces de partaj, martorii sunt chemați, însă azi,avocata care mă reprezenta a încheiat colaborarea noastră,mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus lucrul acesta și să-mi caut un avocat/ă care să mă reprezinte peste 5 zile.Nu știu ce să fac,cum să găsesc un alt avocat într-un timp atât de scurt,cum ii voi putea explica situația,ce se va întâmpla dacă peste 5 zile nu voi fi reprezentată de un avocat?Simt că mi-a fugit pământul de sub picioare...
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:48, 1 Noiembrie 2024
Bună ziua, solicitati instantei de judecata sa va acorde un termen.
De obicei avocatii nu renunta la mandat fara motiv. Stiti dvs ceva.

(Sunteti in sectiunea de drept penal. ce treaba are partajul cu penalul?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor sau complice? xuser xuser Ma confrunct cu urmatoarea speta concrenta. O fata, impreuna cu prietenul ei tot insistau sa iesim la o intalnire.Am primit acel nr. de telefon datorita ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)
Plângere? sau ce este de făcut Mihaimihai5 Mihaimihai5 Buna ziua. M am confruntat astăzi cu o problema și as vrea sa știu ce e de făcut. In cursul zilei de azi, prietena mea a ieșit din casa(un complex de vile ... (vezi toată discuția)