avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma pot angaja ca mecanic auto daca am doar diploma de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma pot angaja ca mecanic auto daca am doar diploma de electrician ...

Ma pot angaja ca mecanic auto daca am doar diploma de electrician auto, stiu super bine mecanica auto
Se poate? Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 3 Noiembrie 2024
Contractul individual de munca se incheie dupa verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea

In speta, poate sa va aangajeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cf certificat de calificare ContSters31759 ContSters31759 Va rog, sa-mi spuna cineva daca pot angaja in functia de mecanic utilaj pe cineva cu certificat de calificare mecanic imbunatari funciare. Va multumesc!! (vezi toată discuția)
Autorizatie electrician, sudor carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! De foarte multa vreme nu am mai avut angajati electricieni sau sudori ; acum trebuie sa angajam un electrician si un sudor si nu mai stiu ce fel ... (vezi toată discuția)
Functie andrapanait andrapanait Buna ziua. Pot incadra un sudor pe functia de mecanic utilaje? Multumesc (vezi toată discuția)