avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! Am primit o suspendare timp de 2 ani și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! Am primit o suspendare timp de 2 ani și recent ...

Bună ziua ! Am primit o suspendare timp de 2 ani și recent am avut un incident cu cineva, incident unde am fost provocat de către persoana respectiva ,acum a depus plângere și nu vrea nici o împăcare amiabila ,întrebarea mea este ? Sunt șanse sa primesc cu suspedare sau cu executare ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:53, 3 Noiembrie 2024
Cu executare pot fi sanse mai mari.
Cu suspendare nu ar fi nici o varianta sau ce varianta ar fi sa scap de executare ?
Nu prea sunt sanse sa primiti si o a 2-a pedeapsa tot cu suspendare pentru ca ati recidivat.
In general daca cel condamnat cu suspendare recidiveaza, primeste pedeapsa cu executare.

Trebuia sa va reprimati furia, si sa nu mai gresiti, stiind ca aveti deja o condamnare cu suspendare.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt just_me1665 just_me1665 Buna ziua!..ma poate ajuta cineva cu niste lamuriri? daca a fost depusa o plangere la politie si pagubita isi recupereaza prejudiciul, se poate termina ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila pentru infractiunea de loviri si alte violente Anitaaaa Anitaaaa sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare!din asta un an fost o coada de 6 luni!Coada a avut-o pentru lovire si alte violente si l-au prins intre timp ... (vezi toată discuția)
un cetătean cu permisul suspendat acum 2 luni pentru consum de alcool ... elena.a.t elena.a.t Bună seara! Cazul este următorul: un cetătean cu permisul suspendat acum 2 luni pentru consum de alcol a lovit frontal un autobuz în care se aflau ... (vezi toată discuția)