Am o problema cu un cioban (consilier local) de la o stana care cel mai probabil este ilegala. Este amplasata la limita intravilanului unui sat, toate anexele sunt intr-o stare deplorabila (cu siguranta fara autorizatie de constructie). Deseurile sunt depozitate pe proprietate, la 80m - 100m, de multe ori este imposibil de respirat, are obiceiul sa arda gunoaie si diferite deseuri, cainii sunt liberi, este periculos sa merg pana la proprietatea mea (la 100m), pasuneaza pe terenurile agricole, face cam ce vrea el.
Un alt aspect interesant e ca iluminatul public intra pe terenul stanei ~100m (3 stalpi), practic beneficiaza de iluminat din bani publici pe o parcela privata , mentionez ca cei 3 stalpi sunt de la drum, strict pe terenul privat al stanei.
Intrebarea mea e caror institutii ma pot adresa pt a verifica in ce masura este ilegala acea stana, si ce masuri pot lua in legautura cu cainii (care reprezinta un real pericol), dar mai ales cu deseurile care nu sunt gestionate corespunzator.
Mizerie si scandal
simona924
buna seara!! locuiesc la parterul unui bloc in care administratorul nu isi face deloc datoria. o avem pe vecina din fata apt nostru care a depozitat la subsol ... (vezi toată discuția)