avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de un model de Contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de un model de Contract de vanzare-cumparare

Buna seara. Am nevoie de un model de Contract de vanzare-cumparare intre persoana fizica (vanzatorul) si Persoana juridica (cumparatorul). Am de achizitionat 130 de popi metalici si 24 de cofraje metalice de la un cetatean si as vrea sa o fac in mod legal. precizez ca obiectele sunt folosite, nu noi. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 8 Noiembrie 2024
Este geu de postat asa ceva .. dar pe internet gasiti multe modele pe care le puteti adapta la situatia dvs in conformitate cu prevderile legale in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare fara acte de provenienta produs duta4444 duta4444 buna ziua, vreau sa cumpar o schela metalica de la o persoana fizica, imi puteti ce fel de contract trebuie sa fac? un model? si daca vanzatorul nu mai are ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare intre o persoana fizica si o persoana juridica 09kis 09kis O persoana juridica doreste sa cumpere diverse obiecte aparatura, mobilier, etc, dde la o persoana fizica. Care este modalitatea de a cumpara aceste obiecte? ... (vezi toată discuția)
Model plangere la judecatorie radiere auto Rauscamelia Rauscamelia Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de plangere pentru radiere auto in instanta? 1. Este un model tipizat sau trebuie sa fac eu de mana plangerea 2.Unde ... (vezi toată discuția)