avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... E ilegal să faci farse unei ambasade? Ce consecințe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

E ilegal să faci farse unei ambasade? Ce consecințe există? ...

E ilegal să faci farse unei ambasade? Ce consecințe există?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:50, 10 Noiembrie 2024
Bolnavii psihic nu suporta conditiile de detentie, pentru ca necesita zilnic tratament psihiatric, dar tot fac puscarie, ca pacienti internati la un sanatoriu de Psihiatrie si Masuri de Siguranta.

Este o unitate sanitară de monospecialitate, cu paturi distribuite în sistem pavilionar care asigură spitalizare continuă pentru următoarele categorii de bolnavi:

- bolnavi psihici cu patologie psihiatrică.
- pacienți încadrați in art. 110 Cod Penal, în baza unei hotărâri judecătorești penale rămasă definitivă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator
Sunteti siguri ca repercursiunile pot fi atat de grave? Totusi au trecut 7 luni de cand am vazut dosarul si nu m-a contactat nimeni in legatura cu el..

m31j, utilizator
Cum spui ca nu te-a contactat ? spui , in celalalt post , ca ai fost contactat de un politist . Inseamna ca ambasada a facut plangere , un procuror a primit dosarul , au facut cercetari … Te vor contacta , stai linistit … Nu ai cum sa afli date din dosar decat cand primesti calitatea de inculpat , atunci avocatul tau va putea consulta dosarul . Altadata , daca iti mai trec prin cap idei de-astea , “ crete “ , care tie iti par hazlii , pune intrebari inainte sa faci ceva , nu dupa … Dupa , e tarziu …
CHKa, utilizator
Nu am fost contactat de un politist. Eram la o sectie de politie cu o alta problema si acolo se intampla sa fie si dosarul de la ambasada. Un politist l-a scos de sub masa si mi l-a aratat pentru cateva secunde.

CHKa a scris:

Cum spui ca nu te-a contactat ? spui , in celalalt post , ca ai fost contactat de un politist . Inseamna ca ambasada a facut plangere , un procuror a primit dosarul , au facut cercetari … Te vor contacta , stai linistit … Nu ai cum sa afli date din dosar decat cand primesti calitatea de inculpat , atunci avocatul tau va putea consulta dosarul .

Si crezi ca a facut-o asa … ca fapt divers … si cu totul - dar cu totul - intamplator ? Hmmm…
CHKa, utilizator

Alte discuții în legătură

Art 110 cod penal cine decide și care e procedura după ce dosarul ... Alisa890 Alisa890 Art 110 cod penal Cine decide și care e procedura după ce dosarul a ajuns la judecatorie în cazul luari masuri de siguranță a internării medicale dacă ... (vezi toată discuția)
Un bolnav psihic mi-a vandalizat masina de doua ori, paguba fiind ... popelu68 popelu68 un bolnav psihic mi-a vandalizat masina de doua ori, paguba fiind destul de mare, am facut plangere la politie. Cum mai pot recupera paguba daca bolnavul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!exista boli care te pot scapa de inchisoare?sau care ... gabrielion gabrielion Buna ziua!Exista boli care te pot scapa de inchisoare?Sau care pot reduce pedeapsa?Va multumesc! (vezi toată discuția)