avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... E ilegal să faci farse unei ambasade? Ce consecințe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

E ilegal să faci farse unei ambasade? Ce consecințe există? ...

E ilegal să faci farse unei ambasade? Ce consecințe există?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:50, 10 Noiembrie 2024
operatorul care a raspuns gemea de placere si apoi a redirectionat apelul 

Poate îl durea măseaua și gemea de durere. Dacă era plăcere, mai răspunde naiba la tel.
Ma îndoiesc ca ce v- a arătat polițistul e dosarul dvs , iar daca ar fi, deocamdată nu aveti nimic de făcut. Dacă va citează pt declarații, atunci vorbiti cu un avocat si mergeti impreuna.
Se prea poate sa nu va cheme niciodată și sa fie clasat, depinde și de glume.
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator
Maseaua:)))))) era o ea nu un el :))
Ce cauzeaza deschiderea unui dosar? A facut cineva de la ambasada plangere impotriva mea? Sau s-a autosesizat politia?

Si o ea are măsele...
Pt un dosar, se face o plangere.
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 110 cod penal cine decide și care e procedura după ce dosarul ... Alisa890 Alisa890 Art 110 cod penal Cine decide și care e procedura după ce dosarul a ajuns la judecatorie în cazul luari masuri de siguranță a internării medicale dacă ... (vezi toată discuția)
Un bolnav psihic mi-a vandalizat masina de doua ori, paguba fiind ... popelu68 popelu68 un bolnav psihic mi-a vandalizat masina de doua ori, paguba fiind destul de mare, am facut plangere la politie. Cum mai pot recupera paguba daca bolnavul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!exista boli care te pot scapa de inchisoare?sau care ... gabrielion gabrielion Buna ziua!Exista boli care te pot scapa de inchisoare?Sau care pot reduce pedeapsa?Va multumesc! (vezi toată discuția)