BogdanGri 
	    	Utilizator

BogdanGri 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 hadasssa	                   

Buna ziua. Tatal meu a fost pensionar de stat iar in luna februarie a decedat. Mama in prezent beneficiaza de pensie de urmas. In caz ca mama decedeaza, poate ... (vezi toată discuția)
	                    hadasssa	                   

Buna ziua. Tatal meu a fost pensionar de stat iar in luna februarie a decedat. Mama in prezent beneficiaza de pensie de urmas. In caz ca mama decedeaza, poate ... (vezi toată discuția)

niculaeflorentina	                   

buna ziua! as avea si eu nevoie de raspuns la cateva intrebari...
tatal meu a murit in urma unui infarct. nu era angajat, fusese in somaj pana acum cateva ... (vezi toată discuția)
	                    niculaeflorentina	                   

buna ziua! as avea si eu nevoie de raspuns la cateva intrebari...
tatal meu a murit in urma unui infarct. nu era angajat, fusese in somaj pana acum cateva ... (vezi toată discuția)

o_palade	                   

Va rog sa ma ajutati intr-o problema mai complicata.
Tatal meu este infiat de la varsta de 4 ani. El (din partea mamei care l-a nascut) a mai avut doi frati ... (vezi toată discuția)
	                    o_palade	                   

Va rog sa ma ajutati intr-o problema mai complicata.
Tatal meu este infiat de la varsta de 4 ani. El (din partea mamei care l-a nascut) a mai avut doi frati ... (vezi toată discuția)