avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este posibil sa mi se retraga aproape toti banii din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este posibil sa mi se retraga aproape toti banii din cont pentru o poprire?

Zilele trecute s-a instituit o poprire pe contul meu. In cont mai aveam chiar cu cateva sute lei peste valoarea popririi. Ei bine, executorul a retras toata suma deodata. Este legal asa ceva? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
andrei28080, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:28, 12 Noiembrie 2024
Banii din cont erau economii mai vechi`?
Economiile vi le poate retrage prin executare, în procent de 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe concediu de sarcina si lauzie nukytza nukytza Buna ziua, am cateva intrebari la care nu reusesc sa gasesc raspuns in postarile anterioare facute pe site. Am sa expun situatia mea, urmand sa adresez ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu ContSters363665 ContSters363665 Buna ziua! Revin cu o intrebare legata de 2 popriri pe care le am pe contul de salariu. Pe contul de salariu am 2 popriri cu o valoare aproape identica. Banca ... (vezi toată discuția)