avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua!Am luat în 2010 2 credite unul imobiliar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua!Am luat în 2010 2 credite unul imobiliar cu ipoteca ...

Bună ziua!Am luat în 2010 2 credite unul imobiliar cu ipoteca și unul pentru nevoi personale cu cesiune. Creditele le-am luat în dolari pe 30.de ani,unul de 102000 $ și altul de 43000$ .Pentru ele vom plăti 338378$entru o dobânda 10,47,%,respectiv 143032$ cu o dobânda de 10,62%.In ce măsură ne vom încadra în legea 245/2024 pentru reducerea dobânzii la credite.Ce ma sfătuiți să fac mai departe? Creditele le-am luat de la VERIDA IFN.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
Miki5, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am luat în 2010 2 credite de la verida ifn.un credit ... Miki5 Miki5 Bună ziua! Am luat în 2010 2 credite de la VERIDA IFN.Un credit imobiliar cu ipoteca și un alt credit de nevoi personale cu cesiune. Creditele au fost ... (vezi toată discuția)
Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Salariu mai mic cu mult decat ratele- cum pot negocia cu banca bst bst Am luat doua credite, nevoi personale si ipoteca, in aceasi zi, de la aceeasi banca, pt a putea cumpara un apartament. Creditul a fost initial cu dobanda ... (vezi toată discuția)