Am luat doua credite, nevoi personale si ipoteca, in aceasi zi, de la aceeasi banca, pt a putea cumpara un apartament. Creditul a fost initial cu dobanda promotionala, euro era mai mic si salariul meu mai mare. In prezent ratele la banca sunt egale cu venitul, pentru restul cheltuielilor primind bani de la familie. Peste doua luni venitul meu va scadea cu mai mult de 1/4, fiind mult mai mic decat ratele. Am incercat sa vorbesc cu banca, de la sucursale diferite am primit raspunsuri diferite (unul spunea ca este posibila o reducere a dobanzii, altul ca nu ma incadrez la nimic si nu ma avantajeaza nimic ). Am depus o notificare prin care informam banca de scaderea veniturilor si solicitam o ajustare de coosturi. La ce ar trebui sa ma astept de acum? Mai pot face ceva, de exemplu poate o instanta de judecata sa stabileasca niste rate decente? Vreau sa-mi platesc datoriile, dar nu mai am cu ce. Dobanda la unul din credite este mult mai mare decat ce e acum pe piata, inlusiv la banca de la care am luat creditul. Nu am alte bunuri si pt o refinantare la alta banca nu ma incadrez.