avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... salariu mai mic cu mult decat ratele- cum pot negocia ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

salariu mai mic cu mult decat ratele- cum pot negocia cu banca

Am luat doua credite, nevoi personale si ipoteca, in aceasi zi, de la aceeasi banca, pt a putea cumpara un apartament. Creditul a fost initial cu dobanda promotionala, euro era mai mic si salariul meu mai mare. In prezent ratele la banca sunt egale cu venitul, pentru restul cheltuielilor primind bani de la familie. Peste doua luni venitul meu va scadea cu mai mult de 1/4, fiind mult mai mic decat ratele. Am incercat sa vorbesc cu banca, de la sucursale diferite am primit raspunsuri diferite (unul spunea ca este posibila o reducere a dobanzii, altul ca nu ma incadrez la nimic si nu ma avantajeaza nimic ). Am depus o notificare prin care informam banca de scaderea veniturilor si solicitam o ajustare de coosturi. La ce ar trebui sa ma astept de acum? Mai pot face ceva, de exemplu poate o instanta de judecata sa stabileasca niste rate decente? Vreau sa-mi platesc datoriile, dar nu mai am cu ce. Dobanda la unul din credite este mult mai mare decat ce e acum pe piata, inlusiv la banca de la care am luat creditul. Nu am alte bunuri si pt o refinantare la alta banca nu ma incadrez.

Alte discuții în legătură

Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Credit - dobanda nu scade mircea1970 mircea1970 buna ziua. Am un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca pe imobil, contractat pe 25 ani in anul 2007 la [EDITAT], la o dobanda promotionala de 7,5%, cu ... (vezi toată discuția)
Rate la banca si venituri injumatatite cordis claudia cordis claudia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat in urmatoarea situatie:am facut un credit de nevoi personale fara ipoteca si nfara giranti in 2008 cand aveam ... (vezi toată discuția)