avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit micro sau profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit micro sau profit

persoanele juridice care desfășoară activități de intermediere/distribuție în domeniul asigurărilor și reasigurărilor, respectiv al pieței de capital, cu excepția intermediarilor secundari de asigurări și/sau reasigurări, care au realizat venituri din activitatea de distribuție de asigurări/reasigurări în proporție de până la 15% inclusiv din veniturile totale;

Am 2% din Cifra de afaceri provenita din intermediere asigurări, datorez impozit pe profit sau micro?
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
CristianMarinescu1981, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venituri din activitati cu cod caen 7022 si 6622 robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Am doua situatii: O firma care are in CUI codul CAEN 4711 dar a obtinut venituri in 2012 prin activitati din codul CAEN 7022 (consultanta in ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 101 PopCristi PopCristi In cursul anul 2014 societatea trece de la platitoare de impozit pe venit la impozit pe profit incepand cu trim IV. D 101 se va completa doar aferenta ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe microintreprindere de la 1 februarie severinafeder severinafeder Buna ziua, Am o societate care nu depaseste 65000 EU cifra de afaceri si care de la 1 feb.va trebui sa plateasca impoz.pe cifra de afaceri.Pe aceeasi ... (vezi toată discuția)