avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de lichidare

Mi-am incetat contractul de munca pe 31 ianuarie si inca nu am primit nici un fel de act de la firma.Care e termenul maxim pt eliberarea actelor,am nevoie de decizia de incetare si de fisa de lichidare.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:51, 9 Februarie 2010
Decizia se inregistraza la ITM in termen de 5 zile. Ar trebui sa fie gata la data de astazi. Solicitati nota de lichidarea pentru a o completa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de munca Alina16 Alina16 Buna ziua. Am incheiat activiatea la fostul loc de munca pe 1 sept, Am inteles ulterior ca, cartea de munca au incheiat-o cu 30 sept. Problema este ca nici ... (vezi toată discuția)
primirea deciziei de concediere orber orber In data de 30 septembrie, dupa efectuarea celor 20 de zile de preaviz, urmeaza sa incetez activitatea la firma, deoarece postul meu a fost desfiintat.Am ... (vezi toată discuția)
Cand se inregistreaza demisia? flo1982 flo1982 Buna ziua, am rugamintea de a ma ajuta cu o informatie. Mi am dat demisia in data de 15 luna aceasta, cu preaviz de 15 zile. Cand se inregistreaza aceasta ... (vezi toată discuția)