Cumnatele mele m-au chemat in instanta pt ca nu le-am kemat la succesiune dupa sotul meu ,care a decedat de 18 ani.Eu am platit succesiunea dar nu le-am kemat pt ca aveam testamentul sotului de la parinti lui si cineva m-a sfatuit ca nu mai e nevoiesa mai kem cumnatele . Mai au cumnatele mele vreun drept la mostenire dupa atatia ani ? eu nu am copii
Multumesc pt raspuns.
In acest caz este vorba despre doua succesiuni distincte: succesiunea socrilor dvs., unde alaturi de sotul dvs.veneau si surorile lui(cumnatele dvs.), ptr.ca , chiar daca sotul dvs. avea testament de la parintii lui, surorile lui nu sunt indepartate de la succesiune, pentru ca sunt mostenitoare rezervatare.
Daca sotul dvs.v-a lasat testament, nu trebuia ca surorile lui sa fie citate la succesiune, daca nu v-a lasat testament, atunci trebuia sa fie citate si surorile, pentru ca au dreptul la succesiune, in concurs cu dvs.ca sotie supravietuitoare, acestea având calitatea de colaterali privilegiati.
Testament
laleaua neagra
buna dimineata
daca sotul meu a primit testament de la parinti , iar acum sotul a decedat eu voi mostenii in continuare testamentul (socrii nu mai am , nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune
marcelsimion
TRAIM IN TARA TUTUROR POSIBILITATILOR ! ADIO AMERICA ROMANIA TE-A DETRONAT SUNTEM CAMPIONI CU O MEDALIE RARA .
Nu imi vine sa cred am in mana un document de ... (vezi toată discuția)