LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Buna seara,sunt cadru militar M.A.I.urmeaza a îmi pregăti dosarul pt a ieși la pensie,înainte am mai lucrat in civilie la doua firme.La prima am lucrat 2 ani și 9 luni cu contact determinat cu renoire la fiecare an.La cea de a doua am lucrat 12 ani și care m-ai făcut carte de munca.Am scos adeverință de la casa de pensii și pe adeverință este tipărită doar perioada din 04.-2001 până când am fost angajat în M.A.I.,dețin și cartea de munca.Este in regula cele două documente pt stabilirea vechimii?De la prima firma am solicitat printr-o cerere o adeverință de vechime,dar cum aflu daca perioada aceea s-au plătit contributia la stat.Mulțumesc anticipat.
Daca acel angajtor mai exista, atunci in arhiva acestuia ar trebui sa existe documentele de plata ... pana la 01.01.2011, plata c.a.s. a fost efectuata in contul Caselor de Pensii.
Vechime in munca
mariana80
Am lucrat la Societatea \"Legume si fructe\" Buzau in perioada 1974-1979.In prezent sunt pensionara ,dar nimeni nu vrea sa imi scoata din arhiva perioada in ... (vezi toată discuția)
Vechime munca
ContSters115212
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie:
Sunt fost cadru militar care actualmente lucrez intr-o institutie bugetara.Pana la 31.12.2010 mi sa recunoscut ... (vezi toată discuția)