avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am deschis un SRL in imobiliare, acum doresc sa i ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am deschis un SRL in imobiliare, acum doresc sa i schimb sediul social

Am deschis un SRL, acum doresc sa i schimb sediul social și să deschid și un punct de lucru pentru cod CAEN 6831. De menționat ca am găsit un spațiu comercial pentru care urmează să fac un contract de închiriere. Îmi puteți spune vă rog care sunt costurile și cat timp durează acest lucru? Pe raza orașului Iași. Vă mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru - coduri caen qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua, Doresc sa deschid un punct de lucru si am cateva nelamuriri: - am gasit toate actele necesare pe onrc dar pe un alt forum am citit ca pe langa ... (vezi toată discuția)
Ce costa mai putin:schimbare sediu social sau adaugare sediu secundar? beasan beasan Buna ziua Am 2probleme: 1.as dori sa deschid un bar de karaoke,in alt oras decat unde se afla sediul firmei.Eu am punct de lucru deschis in orasul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)