avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la întrebarea de mai devreme ,ce as putea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la întrebarea de mai devreme ,ce as putea face pot ...

Referitor la întrebarea de mai devreme ,ce as putea face pot acționa în instanta ?
Nici nu a vrut sa discutam ,sa explic nimic doar era isteric și doar demisia spunea ca singura opțiune..?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:55, 16 Noiembrie 2024
Continuați, vă rog, discuția unde ați început-o. Apăsați pe Răspunde:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fortata de angajator ovy2006 ovy2006 Salut, Patronul firmei la care lucrez a decis sa concedieze lume, motivul invocat e restructurare, se extinde firma, bugete restranse, dar cand am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Am intrebat de program expert ca dna vine pe la 11-12a.m. si ... monica_suslanescu monica_suslanescu Am intrebat de program expert ca dna vine pe la 11-12a.m. si poate pleca la 18,19,20 p.m. iar tonul discuțiilor in cabinet e f ridicat de ai impresia ca ... (vezi toată discuția)
Am fost forțat sa demisionez cu acordul părților în urma ... sarbumarinviorica sarbumarinviorica Am fost forțat sa demisionez cu acordul părților în urma faptului ca un client a lasat o bancnota de 50 pentru a lua o cafea ,una din colege a spus la ... (vezi toată discuția)