avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost condamnat iar acum sunt la curtea de apel am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost condamnat iar acum sunt la curtea de apel am amânat ...

Am fost condamnat iar acum sunt la curtea de apel am amânat o dată instanța pentru angajare avocat și acum aș dori să o amân din nou pentru că am covid se poate obține alt termen?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:11, 17 Noiembrie 2024
Se poate amâna pe caz medical.
Se va ocupa avocatul.

București 2024
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces la iccj - acordare termen pentru angajare aparator maneageorge99 maneageorge99 1-Este obligata instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa acorde un nou termen de judecata,la primul termen, daca nu am angajat inca aparator ales ... (vezi toată discuția)
Alt termen de judecata FejerA FejerA Buna ziua! Am fost condamnat de prima instanta (ped. rez. 3 luni cu executarea). Am declarat apel deci Hotarare inca nu e defintivia. Pe 15 Ianuarie 2024 am ... (vezi toată discuția)
Cerere de conexare dosare penale redstyle redstyle buna seara ! am nevoie de un sfat intr-o problema penala in anul 2008 am administrat societatea fratelui meu (am avut o imputernicire in acest sens dar ... (vezi toată discuția)