C. Muresan 
	    	Utilizator

C. Muresan 
	    	Utilizator	    

radumititean 
	    	Utilizator

radumititean 
	    	Utilizator	    

garleanu 
	    	Utilizator

garleanu 
	    	Utilizator	    

radumititean 
	    	Utilizator

radumititean 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Office Vending	                   

Buna ziua!
Am fost trecuti pe lista firmelor mijlocii incepand cu  01.01.2024, trebuie sa depunem incepand cu ianuarie 2024 declaratia 406- SAF-T ... (vezi toată discuția)
	                    Office Vending	                   

Buna ziua!
Am fost trecuti pe lista firmelor mijlocii incepand cu  01.01.2024, trebuie sa depunem incepand cu ianuarie 2024 declaratia 406- SAF-T ... (vezi toată discuția)

Alis07	                   

Buna ziua! Va rog o lamurire.Ca urmare a clarificarii ANAF din 15 ian.2025,privind categoriile de contribuabili care NU au obligatia depunerii decl.406 SAF T ... (vezi toată discuția)
	                    Alis07	                   

Buna ziua! Va rog o lamurire.Ca urmare a clarificarii ANAF din 15 ian.2025,privind categoriile de contribuabili care NU au obligatia depunerii decl.406 SAF T ... (vezi toată discuția)

garleanu	                   

A fost stabilita obligatia depunerii D.406 si pentru persoanele fara scop patrimonial.Va adresez rugamintea sa-mi spuneti cind se depune aceasta declaratie ... (vezi toată discuția)
	                    garleanu	                   

A fost stabilita obligatia depunerii D.406 si pentru persoanele fara scop patrimonial.Va adresez rugamintea sa-mi spuneti cind se depune aceasta declaratie ... (vezi toată discuția)