avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de sancționare disciplinară anulată ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de sancționare disciplinară anulată definitiv de instanță,iar ...

Decizie de sancționare disciplinară anulată definitiv de instanță,iar angajatorul refuză să restituie bani reținuți angajatului ,ce poate face angajatul ? Angajatorul motivează în scris ,faptul că nu s-a cerut explicit restituirea sumelor reținute și că instanța nu a specificat asta ,doar a anulat Decizia de Sancționare nu a cerut și restituirea sumelor reținute în baza acelei Decizii de Sancționare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:05, 4 Decembrie 2024
nu e logic ? Ei au reținut 10 % din salar în baza acestei decizii de sancționare , decizia fiind anulată ,pe ce bază mi-au reținut ei banii ? Cum îmi pot recupera banii ?

Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
sexu, utilizator
Este logic , trebuia sa solicitati instantei si restituirea sumelor retinute ilegal.. suma a fost retinuta in baza deciziei , care ulterior emiterii a fost anulata.

Acum ce pot face?

Cornel Vasile a scris:

Este logic , trebuia sa solicitati instantei si restituirea sumelor retinute ilegal.. suma a fost retinuta in baza deciziei , care ulterior emiterii a fost anulata.

Ar trebui sa mergeti la un executor sa va spuna daca pe ceea ce aveti se pot recupera banii, in caz contrar consider ca va trebui sa promovati o noua actiune.
Mulțumesc , sărbători fericite și un an nou la fel ,numai bine

Cornel Vasile a scris:

Ar trebui sa mergeti la un executor sa va spuna daca pe ceea ce aveti se pot recupera banii, in caz contrar consider ca va trebui sa promovati o noua actiune.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. lucrez la stat, am avut o sancțiune disciplinară ... Laura2509 Laura2509 Bună ziua. Lucrez la stat,am avut o sancțiune disciplinară prin care mi-a fost reținut 10% din salar pe o perioadă de trei luni. Am contestat decizia ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta anularea amenzii pentru necompletarea plf la intrarea in tara, dar nu si restituirea banilor. ce e de facut ? andrej andrej Am atacat si castigat in instanta amenda primita la intrarea in tara pentru necompletarea formularului PLF, dar NU si restituirea banilor. Ce e de facut ca sa ... (vezi toată discuția)
Am castigat un proces , si am facut cerere de restituirea cautiunii ... roznovatstefan roznovatstefan Am castigat un proces , si am facut cerere de restituirea cautiunii , pina acum sa aminat de 8 ori pronuntarea pentru aceasta cerere , pot face ceva ... (vezi toată discuția)