avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, recent am fost executat silit pentru o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, recent am fost executat silit pentru o datorie la ...

Bună ziua, recent am fost executat silit pentru o datorie la Provident din anul 2012 . Am făcut contestație la judecătorie invocând prescripția,in termenul de 15 zile .Între timp mi s-au pus proprire pe contul bancar și mi s-au luat toată suma datorată. In cazul in care voi câștiga acest proces cum voi recupera suma de bani ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:32, 20 Noiembrie 2024
Dacă executarea silită va fi desființată, puteți să vă recuperați banii printr-o acțiune de întoarcere a executării.
În cazul în care consultati în prealabil un av acesta va spunea ca exista posibilitatea suspendării provizorii a executării,ca prin contestație trebuie sa solicitați și întoarcerea executării silite etc.Daca ați folosit , modele"atunci e mai complicat va yrebui o acțiune separata care mai durează un an cel puțin..
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani poprire vali70 vali70 in august 2010 mi s-a infintat poprire pa conturile de salariu ale mele si sotiei de o banca la care am girat un credit in 2005. Am facut actiune in instanta ... (vezi toată discuția)
Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare, prescriptia dreptului de a cere executarea silita. Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Zalau, Salaj Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Zalau, Salaj Buna. Am pe rol o contestatie la executare unde se trage de timp la maxim, si pana se va solutiona definvitiv si irevocabil se va fi implinit termenul de ... (vezi toată discuția)