avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cer o parere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cer o parere

eu am incheiat un contract cu o primarie.am cerut penalizari in caz de neplata de 0.1% pe zi iar ei spun ca procentul maxim de penalizari este de 0.66%.cum este corect?care este legea unde pot sa gasesc art. respectiv?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 07:40, 1 Noiembrie 2006
Conform Art. III din Lg. 210/ 2005 majorarile de intarziere de la 01.01.2006 vor fi de 0.1% pe zi.
banuiesc ca e un contract comercial astfel incat dvs. puteti stipula ce valoare doriti a penalitatilor. valoarea de 0.1% de care vorbea ela se aplica obligatiilor fiscale. puteti sa o aplicati si pe aceasta.
cuantumul penalitatilor se negociaza, si apoi 0,66% e mai mult decat 0,1%:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod calcul penalitati OANA GORAN OANA GORAN am facturi neplatite, as vrea sa recuperez suma dar si penalitatile, cum calculez aceste penalitati?? aveti vre-o formula?? (vezi toată discuția)
Penalitati valica_21 valica_21 poate cineva sa-mi spuna si mie care este legea si articolul care prevede ca procentul maxim de penalitati cerut intr-un contract este de 0.1% ? (vezi toată discuția)
Impozit din chirii bea_foris bea_foris Buna ziua, am urmatorul caz: persoana fizica cu dubla cetatenie(romana si ungara), cu domiciliul in Ungaria, inchiriaza din 2003 un imobil aflat in Romania. ... (vezi toată discuția)