Buna ziua ! Si va multumesc pt raspuns ! S-a modificat in sine regularitatea de functionare a activităților comerciale din raza comunei . Taxa in sine o voi plati- se numeste acord de functionare - insa cat este de normal ca in regulament sa oblige la orice detaliu legat de activitatea mea ? De exemplu , cum sa tin produsele vrac, jucariile , electronicele , sa nu pun afise pe cladire cu reclame despre produse , amenda daca comercializez altceva fata de ce declar in acord , sa obtin acordul notarial al vecinilor ca sunt de acord cu spatiul meu, programul de functionare sa fie 8-22 ( noi deschidem la 7) , angajatii mei sa fie calificati prin curs sau vechime de 2 ani si activitatea mea sa se desfasoare cu respectarea confortului fizic si psihic al vecinilor ( whatt? Plus altele . Functionez legal de atatia ani , am controale periodice de la toate instituțiile, dar fix primaria lipsea . Unele lucruri specificate mi se par aberante si personale , fixate doar pe mine si afacerea mea , deoarece primarului si altor persoane din primarie “nu li se pare normal cata vanzare am eu “ sau un vecin care la fel lucreaza in primarie , a fost deranjat ca am facut ziua galagie la manipularea mărfii. Ziua referindu-ne in afara programului de liniste . In conditiile in care la 6 dimineata ei permit persoanelor cu megafoane sa vina si sa urle “ cumparam fier””vindem varza” . Si mai ales ca activitățile agricole si altele care tin de primarie se fac ilegal ..
POPA GHEORGHE a scris:
Daca este o hotarare de consiliu in care se invoca actele normative respective spre respectare, se poate introduce aceasta taxa.