avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, dacă tatăl își ia luna tatălui pe 23 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, dacă tatăl își ia luna tatălui pe 23 decembrie ...

Bună ziua dacă tatăl își ia luna tatălui pe 23 decembrie mai ia al 13 Lea salar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 22 Noiembrie 2024
Buna ziua

Depinde de ce scrie in contractul colectiv sau cel individual de munca.

Pe durata concediului pentru cresterea copilului contractul individual de munca se suspenda.
Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13 lea salar - cic denisa_22 denisa_22 Buna ziua, Ma aflu momentan in Concediu de ingrijire a copilului, dar in 2013 am lucrat 2 luni de zile. Apoi am intrat in concediu prenatal. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Decont vacanta Borfo81 Borfo81 Lucrez in armata si sunt in concediu de crestere al copilului.Am drept la decontarea vacantei? (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului si primele chistef chistef Buna ziua. am intrat de curand in concediul de crestere a copilului, si la firma la care lucrez s-au dat zilele astea prime de Pasti. Nu gasesc nicaieri pe ... (vezi toată discuția)